Agenda Rauw Impro 2023

7 juli, 21.30-22.30u Feesttent Boerenbondterrein

Theatersport voorstelling tussen optreden van Harmonieën en geplande band.

Meer info volgt later. Reserveren niet nodig.

 

24 september, 11-15 uur door heel aalst-Waalre

Presentatie Lemniscaat fietsroute. Deelname met diverse andere kunst-cultuur groepen op de route ter feestelijke opening.

Meer info volgt later.

 

2 oktober, 20-22u open training de Pracht

Zien en ervaren hoe wij ons voorbereiden op voorstellingen en onszelf technieken aanleren? Kom dan een keer kijken bij onze open training op maandagavond in De Pracht van 20.00-22.00 uur. Meld je hier gratis aan.

 

22 oktober, Fotoexpo Fotoclub Waalre

NIEUW CONCEPT: tijdens een tijdsblok gaan we improviseren op basis van een geselecteerd aantal foto's gemaakt door fotoclub Waalre. Meer info volgt later. 

 

20 & 27 nov & 4 dec, Workshop impro volw.

Ons zien spelen en wil je zelf ervaren hoe het is om te improviseren? Meld je dan gratis voor onze 3 avondse workshop improviseren. onder begeleiding van 3 trainers krijg je iedere avond weer andere aspecten van improvisatie aangeboden en ga je zelf aan de slag met onze spelers. Zo leer je snel en heb je altijd ervaring in de buurt voor vragen. Meer info volgt later, eveneens de mogelijkheid om aan te melden.

 

16 december, Herdertjestocht waalre

Wij leveren een bijdrage aan de herdertjes toch van dit jaar. Meer info volgt later.

 

15-06-2024, Voorstelling

Meer info volgt later.

 

 

MEER ACTIVITEITEN VOLGEN SNEL

Rauw Impro speelt normaal 1 à 2 voorstellingen per jaar.

 

Op deze pagina ziet u onze jaarplanning.

 

Echter zullen wij dit jaar, in het kader van Waalre100, diverse eigen activiteiten ontplooien. Maar ook waar mogelijk aanhaken op andere evenementen die georganiseerd worden vanwege het 100-jarig bestaan van Gemeente Waalre.