Rauw Impro: Cruise "out of" Control

 

Zes spelers gaan, samen met ú, op cruisevakantie en maken de wildste, gekste, ontroerendste grappigste dingen mee. U mag mee en kunt op een  relaxte manier de wereld ontdekken zonder uw koffers in te hoeven pakken.
Leuker nog, u mag als publiek mee de scene's bepalen: bijvoorbeeld waar ze zich afspelen of wat het probleem is. Niets staat vooraf vast, de spelers zijn "Out of Control".

 

Een voorstelling gebaseerd op de improvisatievormen van theatersport en "De Vloer Op" met als rode draad een cruisevakantie. 

 

Cruise "out of" Control wordt gespeeld op 17 mei 2019 in Pand-P.  Klik op de button hiernaast om naar de kaartverkoop te gaan. Wees er snel bij want er is maar 1 voorstelling in dit thema.

Kaartjes Rauw Impro

Op 11 mei kun je weer lekker genieten op de open-dag van zorgkwekerij De Pimpernel in Waalre. Een heerlijke rustige plek op het platteland van onze gemeente. Een waar paradijs op aarde.

De open dag biedt altijd verschillende dingen. Zo kun je genieten van de prachtige aangelegde tuinen -welke als voorbeeld kunnen dienen- maar ook volop planten en bloemen kopen. Ook zijn er andere activiteiten op het terrein. Inmiddels hebben wij als club een nauwe band met de kwekerij.

Regelmatig waren wij daar te vinden voor inspiratie sessies, repetities maar ook voorstellingen.

Op de aankomende open dag zullen wij ook ons steentje bij gaan dragen door van 11.00 uur tot 16.00 uur ieder half uur ergens op het terrein een mini voorstelling te geven. Volledig variërend in thema alswel in opzet. Vooral gericht op het jongere publiek, maar iedereen is welkom te komen kijken!

Graag tot dan...

Kaartjes Rauw Impro
Logo Pimpernel